2013. április 22., hétfő

Nézzetek be ide!! http://best-friends-in-love.blogspot.hu/
ők nyerték még anno a versenyem, nagyon jó blog érdemes benézni!! ;)
(új rész ezen a hétvégén)

11 megjegyzés:

  1. Mikor lesz már új rész?

    VálaszTörlés
  2. Mikor lesz új rész??
    Már eléggé várom...

    VálaszTörlés
  3. Nem akarlak siettetni, mert jó munkához idő kell, de meg tudnád mondani, kb mikor lesz új rész, hisz már mindannyian tűkön ülünk! :)

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz már új rész? :(((( már nagyon várom!

    VálaszTörlés
  5. Ritkán vannak részek pedig nekem ez az egyik kedvenc blogom mert izgalmas és jó de akkor jobb lenne ha lenne új rész is mert már mégóta nem volt és a hétvégés ígéret? legyen újjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Mikor lesz már új rész??? Remѐlem hogyha vѐga a sulinak gyakrabban lesznek rѐszek!!

    VálaszTörlés
  7. Hy! ok, tudom, h mindenki ezzel nyaggat, de mikor lesz új rész??? több, mint egy hónapja nem volt és így veszíteni fogsz az olvasóidból, mert ha nem jön rész, egy idő után elfelejtik nézegetni a blogodat, és jól kitörlődik a memóriájukból ez az egész. Nagyon jól írsz, téll, csak kicsit gyakrabban hozhatnád a részeket :))

    VálaszTörlés
  8. szia!
    nagyon régen nem volt új rész... kérlek siess vele már nagyon várjuk!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Nem tudom mi lehet az oka annak, hogy nem hozol részt, bármi is az, megértjük, csak írd meg, hogy ez és ez miatt, nincs kedved írni vagy akármi, hogy tudjuk, számíthatunk-e a közeljövőben arra, hogy új rész kerül fel. Nagyon imádom a blogodat és szinte napi szinten nézegetem, hogy raktál-e fel új részt és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Remélem nem bántottalak meg, egyáltalán nem az volt a célom, csak valami támpontot szeretnék.
    Puszi: egy olvasód

    VálaszTörlés
  10. Szia! A napokban találtam ezt a blogod és be kell valljam nagyon tetszik....Eddig még nem találtam normális Liam fanfiction blogot de ez a blog....... megragadt. Egy másik blognak a bloglistáján találtam és mivel Liam a kedvencem persze rögtön rákattintottam. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS.................nem bántam meg. A történet szuper magával ragadó és tudok azonosulni a szereplőkkel illetve az érzéseikkel. Úgy érzem magam mintha egy könyvet olvasnék. Mivel kivégeztem az összes részt észrevettem, hogy 135 napja, hogy nem volt új rész (vagyis több hónapja). És ez nagyon elszomorít :(:(:( Ritka az ilyen jó blog mint ez. És nagyon tudom utálni amikor abbahagyják... Ráadásul pont egy lezáratlan résznél és ott maradnak a kérdések ,,Mi fog történni? Szakítanak vagy nem?" meg sorolhatnám. Jó megtudom érteni, hogy például 1-2 hétig esetleg 1 hónapig nincs új rész. Én is blogolok tudom, hogy egy rész nem 5 perc alatt lesz kész hanem úgy 1-2 óra, esetlegesen 1 nap (nálam már volt így). De lécci, ha csak egy kis szünet van akkor írd meg, hogy miért mert így nem kapod az ezer meg ezer kérdést arról, hogy mikor lesz új rész. Ha meg véglegesen befejeznéd akkor legalább gyorsan zárd le, hogy mindenkinek jó legyen. De fél munkával senki nem tud mit kezdeni. Úgyhogy kérlek legalább helyzet jelentést adjál előre is megköszönném :D Remélem elolvasod ezt a megjegyzést és válaszolsz rá......

    VálaszTörlés
  11. Lesz még valaha új rész?!???? Válaszooooolj már!!! Legalább egy megjegyzésre!!!

    VálaszTörlés